Miksei päiväkirja?

Ehkä siksi, että kirjoittelen mielelläni myös öisin. Ehkä siksi, että en aio kirjoittaa joka päivä. Ehkä siksi, että leikittelen mielelläni sanoilla. Ehkä siksi, että pidän uudemmasta ranskalaisesta torvimusiikista eikä täten teekkarihuumori ole kaukana omastani. Teinihuumoripas, sanoisi vaimo. No –puujaloilla on tullut mentyä niin kauan kuin muistan, mikä ei sinänsä kerro muistikyvystäni paljoakaan.

Koska tämä blogi pyrkii olemaan paikallinen, on paikallaan kertoa asuinpaikasta. Olen vuoden alusta Hämeenlinnalainen, Iittalan kylästä, ihan aseman laidalta. Kuvaavaa on tilan nimi: Saparomäki. Vaan kauan en ole. Hattula houkuttaa, tai niin kuin paikalliset sanovat: Tyrväntö. Saas nähdä kuinka kauan kestää ennen kuin muutamme taas Hämeenlinnaan muuttamatta asuinpaikkaa.

Tyrvännössä on alunperin raittiusseuran taloksi 1907 rakennettu seuratalo jonne muutamme toivottavasti keväällä. Tytär perheineen ehkä vuoden päästä.

Lisää ei niin paikallista rupattelua löydät toisesta blogistani: Yhteiskunnallisia pohdiintoja.

Jätä kommentti

css.php